Osmogodišnja Virovitičanka Una Brkić Klubička odlična u jakoj konkurenciji na svom prvom službenom teniskom turniru do 10 godina

Proteklog vikenda, 9. i 10. rujna, na terenima Teniskog kluba Bosutsko u Osijeku, održano je otvoreno prvenstvo u tenisu za djevojčice i dječake do 10 godina starosti.

Na turniru je sudjelovala i osmogodišnja Virovitičanka Una Brkić Klubička, članica Teniskog kluba TVIN. To joj je bio prvi službeni turnir do 10 godina.

Na turniru su sudjelovala 23 dječaka i 21 djevojčica. U subotu su odigrani susreti po skupinama, a u nedjelju, u drugom krugu natjecanja, mladi tenisači i tenisačice bili su razvrstani u “Zlatnu”, “Srebrnu”, “Brončanu” i “Zelenu” skupinu.

U izuzetno jakoj konkurenciji mladih tenisačica, Una je na kraju izborila “Zelenu” skupinu te u polufinalu svladala domaću igračicu Unu Ileš (Bosutsko) rezultatom 4:3, a nakon toga u finalu i Brunu Drmić (Đakovo) rezultatom 4:2.

Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i TK Jezero, a mladu Virovitičanku do ovog uspjeha vodili su treneri Saša Felendeš i Leo Gjogj.

(TK TVIN Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content