Ovog vikenda 16. sajam malih vlakova i autića u Virovitici: Uz sajam, održat će se i utrka autića na daljinsko upravljanje

Ovog vikenda u Virovitici se održava 16. sajam malih vlakova i autića s utrkom autića na daljinsko upravljanje. Organizaciju i ovog puta potpisuje “Virovitica voli vlakove”, inače najveći muzej malih vlakova u Hrvatskoj i regiji, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, te Grada Virovitice i Turističke zajednice grada.

Na samoj šetnici oko Dvorca Pejačević, te ispred Gimnazije Petra Preradovića bit će postavljeno 30 štandova gdje će kolekcionari autića, vlakova, lego kockica, traktora i maketarskog materijala u umanjenom mjerilu moći pokazati, razmjenjivati i prodavati modele iz svoje kolekcije.

-Početak susreta je u 9:00 sati kad će biti i službeno otvorenje pa se mole svi izlagači da do tog vremena postave svoje štandove kako bi se prilaz šetnici mogao zatvoriti. Za sve izlagače osiguran je besplatan parking u sklopu parkirališta u krugu Gimnazije Petra Preradovića Virovitica – naglašavaju organizatori.

Za prodajno ili izlagačko mjesto možete se javiti voditelju na broj mobitela 098/ 172 9994 (Goran Denac).

-Ovog puta, na ideju i inicijativu nekih roditelja uveli smo i mogućnost prodaje igračaka koje djeca više ne koriste. Zaista mnogi od nas imaju doma pune kutije igračaka koje bi djeca mogla prodati ili međusobno razmijeniti te tako roditeljima osloboditi prostor, a sebi pribaviti nešto što dugo žele – poručuju organizatori, te ističu da igračke moraju biti čiste i čitave, a plišanci oprani i složeni u prozirne vrećice.

Početak utrke planiran je u 11:30 sati, a više detalja o 16. sajmu malih vlakova i autića možete vidjeti OVDJE ili na Facebook stranici Virovitica voli vlakove.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content