Ovogodišnja manifestacija Dani oraha u nedjelju, 1. listopada u Suhopolju: Uz zanimljiv program, posjetitelje i natjecatelje zabavljat će Suhopoljski tamburaši

Nakon odgode zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta proteklog vikenda, ovogodišnja manifestacija Dani oraha u Suhopolju održat će se u nedjelju, 1. listopada s početkom u 16 sati.

Ovogodišnje Dane oraha organizira Turistička zajednica općine Suhopolje u suradnji s Kulturnom udrugom KrEdA.

– Pozivamo vas uz suhopoljski drvored oraha u Kolodvorskoj ulici na druženje uz slastice i pića od oraha. Sve posjetitelje očekuje degustacija i druženje uz Suhopoljske tamburaše, kao i besplatni napuhanac za mališane, a Sajam OPG-ova dodatno će obogatiti ponudu za oči i nepce. Povedite bake i prijatelje i provjerite što smo vam još pripremili – poručili su iz Turističke zajednice općine Suhopolje.

Već tradicionalno održat će se i natjecanje u pripremanju najbolje orehnjače i slastica od oraha, a ove godine očekuje se dosad najveći broj natjecatelja. Namirnice za orehnjaču su osigurane, kao i nagrade za pobjednike, a kolači su namijenjeni posjetiteljima. Organizator će tom prigodom izabrati i najljepši štand.

(www.icv.hr, TZ općine Suhopolje)

Dani oraha

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content