„Slavonija i Podravina, wine not!?“: Novi event “„Magic&Wine“ održan u Dvorcu Janković u Suhopolju

Magično, bajkovito, intimno i zabavno bilo je sinoć (petak) u Dvorcu Janković u Suhopolju, gdje je održan drugi event  „Magic&Wine“ u okviru vinskog festivala pod nazivom „Slavonija i Podravina, wine not!?“.

Uz magična vina koja opisuju suhopoljski vinogradarski trud i filozofiju te zalogajčiće koji su bili sljubljeni s platom grofa Jankovića, posjetitelji su uživali u nastupu mađioničara Magic Leona iz Slatine, a koji je mistikom dao dodatnu notu cijeloj večeri.

Priču o vinu prezentirala je enologija i ambasadorica festivala Ivana Nemet. 

376555660 699579295531861 4891465768578422543 n
foto: K. Toplak

Podsjećamo, i ovogodišnji vinski festival organizira Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u partnerstvu s Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Virovitičko-podravske županije te u suorganizaciji s lokalnim turističkim zajednicama.

Novi event na rasporedu je u subotu, 15 rujna s početkom u 20 sati, u Geo-info centru Voćin pod nazivom „Urban wine party“. Uz upoznavanje sadržaja samog centra, vinsku priču i vina iz papučkih vinograda sljubljenih s lokalnim zalogajima, posjetitelje će zabavljati DJ Mario. Organizatori i ovaj put podsjećaju kako se za svaki event potrebno  posebno najaviti na mail: [email protected] ili putem Facebook stranice Discover Podravina &Slavonija. (www.icv.hr, foto: K. Toplak) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content