SRETAN KRAJ POTRAGE Štefaniju Deak (81) pronašli živu tri dana nakon što je nestala na području naselja Turanovac

Nakon tri dana potrage za nestalom Štefanijom Deak (81) na području Turanovca, naselja u općini Lukač nedaleko Virovitice, uspješno je završena potražna akcija HGSS Stanice Orahovica i Policijske uprave virovitičko-podravske.

Naime, u utorak, 26. rujna u jutarnjim satima, OC 112 Virovitica obavijestio je HGSS Stanicu Orahovica o nestanku starije žene na području mjesta Turanovac. Nakon mobilizacije timova HGSS-a, u potražnu akciju uključeni su i djelatnici PU virovitičko-podravske i vatrogasci DVD-a Turanovac, Gornje Bazje, Dugo Selo Lukačko, Slatina, Orahovica i Čačinci.

U tri dana potrage, na terenu je bilo više od sto tragača, potražni K9 timovi sa psima, bespilotne letjelice i quad vozila.

Danas (četvrtak), u ranim popodnevnim satima, pronašli su stariju ženu, živu. Nakon zbrinjavanja, ista je predana dežurnom timu Hitne medicinske službe OB Virovitica na daljnju obradu.

Ova trodnevna potraga uspješno je realizirana zahvaljujući izuzetno dobroj suradnji svih službi na terenu. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u potrazi, ovog puta sa sretnim završtekom. (www.icv.hr, HGSS Stanica Orahovica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content