Tradicionalni, 21. karate Darfest u Daruvaru: Srebro i pet bronci za Virovitičane, te dva srebra i dvije bronce za Bukovčane

Proteklog vikenda u Daruvaru je održan 21. Darfest u karateu. Na turniru je sudjelovalo 384 natjecatelja iz čak 38 klubova. Uspješni su bili i članovi Karate kluba Virovitica, te Karate kluba “Bilogora” iz Špišić Bukovice.

Iz Karate kluba Virovitica, u katama, Ivan Blažević nastupio je u dvije konkurencije, mlađim cicibanima A i cicibanima A. U obje konkurencije osvojio je treća mjesta i brončane medalje.

U borbama, Antonela Blažević u konkurenciji učenica -49 kg bila je druga, a Ellie Svetoivanec u konkurenciji mlađih učenica -39 kg bila je treća.

Nives Beatović u konkurenciji mlađih kadetkinja –49 kg bila je treća, a treće mjesto osvojila je i Maria Knežević u konkurenciji mlađih kadetkinja –44 kg.

David Kolesarić, Samuel Haić i Marija Tošeski ostali su bez plasmana.

Iz Karate kluba “Bilogora”, u katama, uspješni su bili:

Vanessa Koričić u konkurenciji starijih učenica osvojila je drugo mjesto, Sara Hečimović u konkurenciji mlađih kadetkinja također je osvojila drugo mjesto, dok je Renata Bradarić u uzrastu starijih učenica osvojila treće mjesto.

U borbama, Marko Hečimović u konkurenciji mlađih kadeta -49 kg zauzeo je treće mjesto.

(www.icv.hr, Karate klub Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content