U subotu, 16. rujna na rasporedu 31. prekogranični polumaraton Virovitica – Barcs: Prijaviti se možete do 14. rujna

Preko tri desetljeća traje suradnja dvaju susjednih pograničnih gradova, Virovitice i Barcsa, na organizaciji prekograničnog polumaratona koji se svake godine trči naizmjenično: jedne godine sa startom u Virovitici i ciljem u Barcsu, a iduće godine sa startom u Barcsu, a ciljem u Virovitici.

Organizatori utrke su Sportska zajednica grada Virovitice, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice, do su suorganizatori Sportska zajednica grada Barcsa i Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije.

Precizirani su svi tehnički detalji utrke, od policijskog i medicinskog osiguranja do trase i osvježenja za trkače.

Ovogodišnji polumaraton trči se u subotu, 16. rujna, sa startom u Barcsu, a ciljem u Virovitici. Start polumaratona je ispred gradskog bazena u Barcsu u 14:00 sati, a cilj je u Virovitici na Vegeški.

Uz polumaraton trčat će se i mala utrka od obilaznice (Šećerana) do Sportskog centra Vegeška u dužini od 5,8 kilometara.

Prijave za trku primaju se zaključno do 14. rujna.

Podizanje startnih brojeva ili «chip-timera» je na dan utrka u Virovitici od 11:30 do 13:00 sati na prostoru Veleučilišta u Virovitici.

Prijave se šalju poštom na adresu Sportske zajednice Grada Virovitice, Matije Gupca 63, Virovitica, na fax: 033/ 721-302 (033/ 722-170) ili na e-mail adrese: [email protected] ili [email protected]

Organizator osigurava prijevoz natjecatelja autobusima na start trke (5,8 km) obilaznica Šećerana, kao i na start velike trke u Barcs. Polazak autobusa na start trke (5.8km) obilaznica Šećerana je u 13:30 sati sa SRC Vegeška, dok je polazak autobusa na start u Barcs u 13 sati.

PRIJAVNI LISTIĆ

Više informacija pročitajte OVDJE.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content