U tijeku prijave za kup natjecanje u rukometnoj Regiji Istok: Evo kada je na rasporedu prvo kolo u konkurenciji rukometašica i rukometaša

Rukometni savez Osječko–baranjske županije organizira kup natjecanje za Regiju Istok, koja u muškom rukometu obuhvaća Brodsko–posavsku, Osječko–baranjsku, Požeško–slavonsku, Virovitičko–podravsku i Vukovarsko-srijemsku županiju, dok u ženskoj konkurenciji obuhvaća Brodsko–posavsku, Osječko–baranjsku, Požeško–slavonsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Svi premijerligaši, prvoligaši i drugoligaši moraju obvezno nastupiti u kup natjecanju, dok ostali klubovi mogu nastupiti dragovoljno.

Prijavu za kup potrebno je napisati i poslati do 18. rujna 2023. na e-mail adresu [email protected]

U Prijavi je potrebno navesti naziv kluba, važeću e-mail adresu i kontakt osobu s telefonskim brojem. Prijave za natjecanje moraju poslati svi klubovi, kako oni koji moraju nastupiti, tako i oni koji će se dragovoljno prijaviti.

Plenum prijavljenih klubova i izvlačenje parova održat će se 19. rujna u Osijeku u Sportskoj dvorani Gradski vrt, Kneza Trpimira 23 , na I katu u 18.00 sati.

Kup natjecanje na razini regija treba završiti do 31. prosinca. Prema predloženom kalendaru natjecanja u konkurenciji rukometaša, prvo kolo se igra 27. rujna, drugo kolo 18. listopada, treće kolo 2. studenog, a četvrto kolo 19. prosinca.

U konkurenciji rukometašica prvo kolo igra se 11. listopada, drugo kolo 22. studenog, a treće kolo 13. prosinca.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content