Vijećnici donijeli niz odluka na 19. sjednici Općinskog vijeća Općine Špišić Bukovica

U prostorijama Općine Špišić Bukovica jučer (petak) je održana 19. sjednica Općinskog vijeća pod predsjedanjem Sanje Stubičar. Nakon aktualnog sata, nazočni su vijećnici jednoglasno usvojili osam točaka Dnevnog reda.

Donesena je tako prethodna suglasnost Izvještaja o izvršenju Proračuna dječjeg vrtića “Čarobna šuma” Špišić Bukovica za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja.

Isto tako, donesen je i Zaključak o prihvaćanju Izvještaja o izvršenju Proračuna općine, kao i polugodišnje Izvješće o radu načelnika.

Donesena je i odluka o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Špišić Bukovica, kao i Odluka o odabiru najpovoljnijeg na javnom natječaju za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine.

Vijećnici su tom prigodom jednoglasno donijeli i Odluku o raspisivanju javnog natječaja za prodaju građevinskog i poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine, Odluku o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine te Odluku o davanju ovlasti načelnika za potpisivanje Sporazuma gradonačelnika za klimu i energiju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content