Zbog održavanja 31. polumaratona Virovitica – Barcs i male utrke u Virovitici će se voziti jednom prometnom trakom: Doznajte gdje i kada

Sportska zajednica grada Virovitice i Prometna policija PU virovitičko-podravske uputili su obavijest građanstvu Virovitice da će se ove subote, 16. rujna, zbog održavanja 31. polumaratona Virovitica – Barcs i male utrke od 14 do 16 sati na relaciji Virovitica-Barcs, ulicama J. J. Strossmayera, Lavoslava Ružičke pa sve do SRC Vegeška, promet odvijati samo jednom prometnom trakom, i to desnom iz smjera Barcsa prema Virovitici.

Potpuna, ali samo kratkotrajna zabrana prometovanja za sva vozila bit će na ugibalištu obilaznice u smjeru Korije. Ova zabrana bit će na snazi zbog starta trke na obilaznici od 14.25 do 14.30 sati.

– Molimo sve sudionike u prometu, a posebice vozače osobnih automobila i kamiona da u tom vremenu na prometnici gdje će se promet odvijati samo jednom prometnom trakom voze krajnje oprezno kako ne bi ugrozili trkače i druge sudionike u prometu – istaknuli su.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content