1. ŽNL Vodeće momčadi bez poraza: Podgorje iznenadilo Croatiju, a Dinamo Bilogoru 1947.

U 7. kolu 1. ŽNL bilo je zanimljivih i iznenađujućih rezultata.

Vodeća Mladost iz Vukosavljevice došla je do nova tri boda pobijedivši Dravu iz Terezinog Polja, ali je za to morala uložiti dosta napora. U prvom dijelu povela je zgodicima Ivana Komara u 16. i Matea Nemčeca u 35. minuti. U drugom dijelu dolazi do preokreta. S dva zgoditka Antonija Paulovića (52. i 69. minuta) te jednim Matea Ivoša u 70. minuti, Drava vodi 3:2. U posljednjih dvadesetak minuta domaća momčad dolazi do pobjede 5:3. Strijelci su bili Domagoj Pakšec u 72. minuti iz igre i 88. minuti iz kaznenog udarca te Mateo Nemčec u 83. minuti iz igre.

Nakon neplaniranog poraza od Svetog Đurađa, DOŠK iz Dolaca došao je od uvjerljive 4:0 pobjede na gostovanju kod Orešca. DOŠK je u prednost doveo Abel Radić u 12. minuti s bijele točke, na 2:0 povećao je domaći igrač Leon Tomašević u 26. minuti, a u drugom dijelu gosti su postigli još dva pogotka. Strijelci su bili Ivica Šalković u 48. i Robert Nikolić u 72. minuti.

No Limit TVIN je sa 17:0 pobijedio Podravac iz Sopja koji je u Viroviticu doputovao sa samo devet igrača. Po dva zgoditka su postigli Saša Ivan Švarbić, Theo Filipović, Benjamin Široki i Ivano Lazić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Hrvoje Matanić, Josip Đurđević, Matija Jerbić, Leonnardo Alavanja, Patrik Bukvić, Dino Reščić te Tomislav i Tin Filipović.

Munja je u Velikom Rastovcu s 4:0 svladala Plave iz Jugovog Polja. Strijelci su bili Domagoj Šteger u 17., Slaven Mimić u 33. i Zvonimir Kovačić u 38. minuti iz igre, te Luka Vida u 74. minuti iz kaznenog udarca.

Sveti Đurađ u gradskom derbiju bio je bolji od Omladinca iz Korije rezultatom 3:1. Domaću momčad u prednost je doveo iskusni Dalibor Ladović u desetoj minuti. Nakon njega dva zgoditka postigao je Ali Youssef Abdelrahman Fawzy u 46. i 58. minuti. Poraz je ublažio gostujući igrač Antonio Štefanec u 79. minuti.

Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici povela je u susretu s Dinamom iz Josipova pogotkom Matije Toljana u 43. minuti, no u idućem napadu poravnao je Josip Zajček. U drugom dijelu gosti s tri pogotka dolaze do pobjede 4:1. Dva pogotka postigao je Milenko Beneš, u 56. i 87. minuti, a još jednom strijelac je bio Josip Zajček u 78. minuti.

Podgorje je iznenadilo nekompletnu Croatiju u Grabrovnici i pobijedilo 4:0. Strijelci su bili Kristijan Blažeković u 36., Matia Horvat u 40., Luka Vukšić u 54. i Mateo Jurković u 59. minuti.

tablica 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content