2. HRL SJEVER Virovitičke “lavice” pobjedom protiv Multinorm Cerne zauzele prvo mjesto

Jučer (subota) je odigrana utakmica 3. kola 2. HRL Sjever u kojoj su virovitičke “lavice” na domaćem terenu ugostile Multinorm Cernu. Igračice Darka Grdića upisale su i treću ligašku pobjedu u tri odigrane utakmice, a s maksimalnih šest bodova zauzele su vodeću poziciju uz utakmicu više od Zeline i Podravke 2 Lino, dvije ekipe koje imaju po četiri boda.

Virovitičanke su odlično otvorile utakmicu te su u 10 minuti imale 8:3, no gošće su iskoristile pad koncentracije sredinom prvog dijela te prvo izjednačile, a potom i povele u 21. minuti s dva gola razlike (12:10). Posljednju prednost Multinorm Cerna imala je u 23. minuti pri rezultatu 14:13, a 1234 Virovitica do odlaska na odmor vratila je prednost na svoju stranu. Prvih 30 minuta završilo je rezultatom 19:16 za domaću momčad.

U nastavku utakmice “lavice” su kontrolirale rezultat, a do isteka 60. minute osigurale su +13. Konačan rezultat utakmice glasio je 44:31.

Najefikasnija u domaćim redovima bila je Klara Crnoja s 13 pogodaka, Ena Jug postigla je sedam, a Nika Deskar i Lukrecia Veršec po šest golova.

1234 VIROVITICA – MULTINORM CERNA 44:31

1234 Virovitica: Lorena Ariana Volenik, Helena Zeman, Dora Koprek 2, Korina Velić, Una Velić 2, Lukrecia Veršec 6, Darma Rončević, Jelena Pratljačić 4, Klara Crnoja 13, Nea Kovač 1, Nika Deskar 6, Lea Zupčić 2, Ena Jug 7, Lana Lipovac, Elena Glavica, Lorena Rekić 1, Ela Hajmaši, treneri: Darko Grdić i Maja Grdić.

tablica
foto: HRS

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content