3. NL SJEVER Obrambena linija Pitomače desetkovana u Ludbregu, Presečan ne može računati na tri važna igrača

Susjedi na tablici, četvrtoplasirana Podravina i petoplasirana Pitomača ovog će vikenda snage odmjeriti u Ludbregu, u sklopu 8. kola 3. nogometne lige Sjever. Susret je na rasporedu u subotu, 7. listopada s početkom u 16:00 sati.

Gosti u ovaj susret ulaze na krilima odličnih igara, ali i minimalnog poraza proteklog vikenda u domaćem srazu s vodećim Poletom. Podsjetimo, momčad Ivana Presečana, unatoč dominaciji, na kraju je poražena rezultatom 1:0.

S druge strane, nogometaši Podravine slavili su u Čakovcu i upravo trijumfom iz prošlog kola preskočili Pitomačane na ligaškoj ljestvici.

Na gostovanje u Ludbreg trener Presečan ide bez tri prvotimca, čak tri igrača iz obrambene linije, Ante Pavličevića, Denija Hajdarovića i Boška Kosanovića, koji nemaju pravo nastupa zbog tri žuta kartona.

-Svaka utakmica ima svoju draž, pa tako i ova u Ludbregu. Susjedi smo na tablici i sigurno neće biti lagano. Nedostaje nam nekoliko bitnih igrača, ali na to se ne mogu i ne želim vaditi. Igrači koji će startati u subotu imaju svoju kvalitetu i ono najbitnije, veliki motiv. Optimizam vlada, želja za pobjedom je velika i tako ćemo započeti susret koji će u konačnici, nadam se, otići na našu stranu – poručio je Presečan.

Nogometnu pravdu u ovom susretu dijeli Marin Čosić, pomoćnici su Luka Živković i Marko Marušić, a ulogu delegata obnašat će Davor Drvenkar.

3. NL SJEVER – 8. KOLO

Subota, 7. listopada, u 16:00 sati:

Virovitica – Dinamo (Domašinec)
Polet (SMnM) – Koprivnica
Podravina (Ludbreg) – Pitomača
Rudar (MS) – Međimurje (Čakovec)
Graničar (Kotoriba) – Varteks (Varaždin)

(www.icv.hr)

3. NL Sjever 8. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content