Objavljen je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza željeznicom redovnih studenata s prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije

Studenti kojima je Upravni odjel za obrazovanje i demografiju u akademskoj 2022./2023. godini izdao potvrdu, a u 2023./2024. su i dalje redoviti studenti, produžuju korištenje usluge na temelju potvrde o redovnom upisu koju prilažu na blagajni kolodvora.

Novi korisnici se prijavljuju na Javni poziv s potrebnom dokumentacijom isključivo on-line putem informatičkog sustava prijava koji se nalazi OVDJE.

Potvrdu će dobiti na e-mail adresu koju navedu kod prijave te nije potreban dolazak u Upravni odjel za obrazovanje i demografiju. Ako je u međuvremenu nekome prodana karta u iznosu od 9,95 eura, moći će zatražiti refundaciju na blagajnama željezničkih kolodvora.

Redovni studenti koji nemaju pametnu karticu ili potrebnu dokumentaciju za kupnju profila „Studenti povoljnije“ prevoze se do uključivo 15. listopada 2023., bez kupnje karte, uz potvrdu obrazovne ustanove o redovnom studiju za akademsku godinu 2023/24. (indeks, e-zapis o statusu studenta, e-indeks).

Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza (željeznicom) redovnih studenata s prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije u 2023./2024. godini može se vidjeti OVDJE

(www.vpz.hr, foto: ilustracija, Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content