OPĆINA LUKAČ Načelnika posjetili školarci: Bilo je zanimljivih pitanja, puno smijeha i slatkiša

Učenici Područne škole Lukač sa svojom učiteljicom Irenom Iličić, na raznolike načine realiziraju cjelodnevno školsko obrazovanje u koje ju uključena njihova škola Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje.

Kako je tjedan bio posvećen Danu općine Lukač i proslavi Župe svetog Luke Evanđelista, učenici su lijepo jesensko vrijeme iskoristili za šetnju.

Na sam blagdan svetog Luke bili su nazočni svetom euharistijskom slavlju u župnoj crkvi sv. Luke. Nakon misnog slavlja, župnik velečasni Mario Mesić primio ih je na doručak, te darivao prigodnim poklonima.

Idućeg dana bili su pozvani u Općinu Lukač i posjet djelatnicima te posebno načelniku Đuri Bukviću. Načelnik ih je proveo kroz prostorije općine, upoznao s djelatnicima, te objasnio njihov posao. Na kraju su bili primljeni u ured načelnika koji ih je posebno dojmio. Uz okrijepu i puno pitanja, bili su posebno zahvalni za lijepe poklone u povodu 30 godina Općine Lukač.

Iz zahvale, pozvali su načelnika Bukvića, djelatnike Općine i župnika velečasnog Maria Mesića na skoro obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u svoju Područnu školu Lukač.

(tekst i foto: Irena Iličić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content