Stand-up komičarka Ana Poznanović oduševila Orahovčane predstavom “Ako sam žena nisam konj”

U višenamjenskoj dvorani u Orahovici sinoć (ponedjeljak) je odigrana jedna od najtraženijih predstava na hrvatskoj kazališnoj sceni, predstava “Ako sam žena nisam konj” u režiji Jovana Ljubenovića i uz glavnu i jedinu ulogu Ane Poznanović.

Riječ je o komediji za jake žene i hrabre muškarce, o ženi koja traži ljubav.

– Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na trenutke gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Kada se pogleda dublje, to je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”, priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari zbog ljubavi, biološkog sata, babe… Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe – poručili su autori ovog komada.

Orahovčani su bili oduševljeni, nasmijali su se do suza, ali do njih je itekako doprla i poruka koju predstava sobom nosi, da žena prihvati samu sebe.

– Uvijek mi je drago kad je u našem gradu kazališna predstava i ponovno se vidjelo koliko to Orahovici treba. Predstava je odlična, svaka od nas žena se u njoj prepozna na prvi čin, a kada to sve bude odrađeno kroz ogromnu dozu humora onda je to još upečatljivije – rekla je jedna Orahovčanka, posjetiteljica predstave.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content