Virovitičani pobjednici Županijskog kupa za juniore: U gradskom derbiju nakon raspucavanja slavili protiv No Limit TVIN-a

Serija finala Županijskog nogometnog kupa za mlađe uzraste na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju završila je jučer (utorak) juniorskom utakmicom između gradskih rivala Virovitice i No Limit TVIN-a.

Susret je počeo odlično za Viroviticu koja je iskoristila pogrešku obrane No Limit TVIN-a u drugoj minuti i povela golom Matea Novakovića, a u nastavku se igralo obostrano otvoreno.
Najbolju prigodu do odlaska na odmor imao je Vedran Salaj Obrovac u 30. minuti, no nije uspio pogoditi praznu mrežu.

U drugom dijelu više od igre imali su igrači trenera Tomislava Filipovića. Ono što nisu iskoristi igrači No Limit TVIN-a u 75. minuti, kada je obrambeni igrač Virovitice Manuel Duk izbacio loptu Nike Gomerčića sa same gol linije, nadoknadili su pet minuta prije kraja kada je Saša Ivan Švarbić poravnao rezultat na 1:1.

U preostalih pet minuta rezultat se nije mijenjao pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca.

Pobjednik se dobio tek nakon osme serije kada je za Viroviticu pogodio Vedran Salaj Obrovac, a njegov vratar Dominik Dumić obranio udarac Dominika Belanija. Konačan rezultat utakmice glasio je 7:6.

Nakon slavlja, pehar i medalje sudionicima finala podijelio je član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić. 

(www.icv.hr, mš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content