“Festival” umjetnosti i zabave u organizaciji Likovnog kluba “Nikola Trick” Virovitica: Glavna zvijezda i tema programa bio je Harry Potter

Proteklog vikenda održan je prvi Festival umjetnosti i zabave, a glavna zvijezda i tema programa bio je lik Harry Pottera.

Okupljeni ljubitelji spomenutog lika imali su priliku svoja znanja o serijalu proširiti te u njih utkati još malo čarolije i mašte. Kroz dva dana druženja izmjenjivale su se likovne radionice i prezentacije s osvrtom na književni serijal o Harry Potteru s ciljem da se polaznicima što više približi svijet poznatog čarobnjaka.

U praktičnom dijelu ponuđene su dvije teme. Zadatak prve grupe bio je crtanje i nijansiranje s bijelim pastelama različitih debljina na tamnom papiru s temom patronusa. Druga grupa izrađivala je čarobne štapiće koji su se ukrašavali i bojali.

Festival je organiziran u suradnji članova Likovnog kluba “Nikola Trick” Virovitica i vanjskih suradnika – ljubitelja književnosti, a za atmosferu su bile zadužene Wedingsice.

Nositelj programa bio je Goran Kosović, dok je sredstva za realizaciju projekta osigurala Virovitičko-podravska županija.

(www.icv.hr, im)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content