FOTO Ho-ho-ho! Advent je pred vratima, božićni ukrasi preplavili centar Virovitice

Virovitica će i ove godine biti prekrasno ukrašena mnoštvom lampica i božićnih ukrasa od prirodnih materijala koje su izradile vrijedne ruke članica Kreativne udruge Unikat…

Uz tradicionalne božićne jelke, Selo vilenjaka, Groficu Advent, Kamin toplih želja, Mjesto za poljubac, Snješkograd, Čarobni prolaz, Zimsku idilu, Bajkovito noćno nebo, Ledenu kočiju, Svjetleće anđele, Betlehemsku štalicu, Božićnu sovicu-kukavicu, Zimsku kuglu i najveći adventski vijenac na fontani, za sve prolaznike na šetnici pravu blagdansku atmosferu će stvarati i božićne pjesme u večernjim satima.

Podsjetimo, Advent u Virovitici, u organizaciji Grada i Turističe zajednice grada Virovitice, te pod pokroviteljstvom Turističke zajednice VPŽ i Hrvatske turističke zajednice, počinje paljenjem prve adventske svijeće u subotu, 2. prosinca. Ovogodišnja, tradicionalna manifestacija “Prosinac u gradu” ponovno ima bogat program koji će obuhvatiti brojna događanja, od kulturnih do zabavnih i sportskih. Više o svemu možete vidjeti OVDJE.

Dok čekate početak Adventa, zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako večeras (četvrtak) izgleda centar grada…

(www.icv.hr, virovitica.hr, foto: LM Digital)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content