Održana sjednica Kulturnog vijeća VPŽ: Evo o čemu se raspravljalo

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održana je sjednica Kulturnog vijeća Virovitičko-podravske županije.

Sjednici su nazočili članovi Kulturnog vijeća: Danijela Fabric Fabijanac, u svojstvu predsjednice, članovi Mihaela Kulej, Tomislav Pintarić, Robert Fritz, Srđan Đuričić te ispred Virovitičko-podravske županije pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Martina Bunić.

Raspravljalo se o prijavama pristiglim na temelju Javnog poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Virovitičko-podravske županije u 2024. godini.

Kulturno vijeće jednoglasno je usvojilo Prijedlog odluke o odobravanju financijskih sredstava za financiranje programa/projekata u kulturi koji su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2024. godini, čime je potvrđena podrška Virovitičko-podravske županije kulturnom razvoju i stvaralaštvu na svom području.

Predsjednica Kulturnog vijeća Danijela Fabric Fabijanac zahvalila je svim sudionicima na konstruktivnoj raspravi i istaknula važnost podrške kulturnim programima i projektima koji doprinose razvoju i promociji kulturne baštine i suvremenog stvaralaštva na području Virovitičko-podravske županije. Naglasila je da će Kulturno vijeće nastaviti pratiti provedbu odobrenih programa i surađivati s nositeljima programa na unapređenju kvalitete kulturne ponude.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content