Red vitezova Ružice grada i MX Team Orahovica ove nedjelje organiziraju 16. Utrku motokultiuvatora i 5. Motocross Weekend

U organizaciji Reda vitezova Ružice grada i MX Teama Orahovica, ove nedjelje na orahovačkoj motocross stazi u Ulici Vladimira Nazora bit će održana 16. Utrka motokultiuvatora i 5. Motocross Weekend.

Ova jedinstvena utrka motokultivatora u svijetu ponovno jamči spektakl, a kao šlag na tortu i ove godine će biti viđene vrhunske vratolomije na cross motorima.

– Bilo je dosta dogovora i razgovora oko ove utrke. Malo nas je vrijeme stisnulo, svi smo bili prepuni obveza, ali uspjeli smo sve to nekako posložiti. Malo je kasnije nego obično i vrijeme nam nije baš naklonjeno, no ne predajemo se jer ovaj događaj je postao zaštitni znak Orahovice i želimo nastaviti tu tradiciju. Staza je spremna što je najvažnije, prije svega zahvaljujući obitelji Hornung koja to sve toliko voli i ustupa nam svoje zemljište na kojem sve organiziramo. Čak su i proširili stazu i stvorili još bolje uvjete za pravi spektakl– kaže predsjednik Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić.

Događaj počinje od 13 sati i tijekom programa nema stajanja, ide utrka za utrkom.

– Bit će tu nekoliko kategorija, sve ovisi o broju prijavljenih i tada ćemo posložiti i satnicu. Pozivam sve da nam se pridruže, posebno sve one koji imaju motokultivatore da dođu i probaju, jer iako to izgleda lagano, nije nimalo, ali je iznimno atraktivno i zabavno– kaže Grgić i dodaje kako je siguran da će ovaj događaj ima veliku budućnost koja će uz sebe donijeti i druge sadržaje te biti jedan od najposjećenijih događaja u Orahovici.

– Na jednoj društvenoj mreži imamo već sada oko sedam milijuna pregleda iz cijelog svijeta i to puno govori. Želja nam je da uz ovaj naš sadržaj bude organizirana prodaja orahovačkih suvenira, da naši OPG postave svoje štandove, da ovo bude jedna divna promocija turizma našeg prelijepog grada koja će dovesti jako puno ljudi. Nadam se da ćemo to ubrzo i postići jer Orahovica za tako nešto ima sve, samo se treba znati iskoristiti ono što nam je dragi Bog dao i dobro sve posložiti– zaključio je Grgić.

395458516 835099815289957 399151717177960401 n Custom

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content