Tradicionalna, 16. karavana “Zajedno u ratu, zajedno u miru” stigla u Vukovar: I ove godine sudjelovali članovi MK “Kumovi” Virovitica

Moto Klub Korčula, u suradnji s udrugama proisteklima iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizirao je tradicionalnu, 16. vožnju motorima od Prevlake do Vukovara, u povodu obilježavanja 32. godišnjice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Karavana bikera pod imenom “Zajedno u ratu, zajedno u miru” krenula je iz Prevlake 13. studenoga, vozila se u pet etapa, a putem su u brojnim hrvatskim gradovima organizirani ručkovi, večere i prenoćišta za sudionike. Dolazak u Vukovar planiran je bio točno 18. studenog, u povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

U ovogodišnjoj karavani sudjelovao je i Moto klub Kumovi Virovitica, čiji su članovi odvozili dio rute do Vukovara.

-Ovo je samo jedan primjer odnosa i ljubavi prema domovini i prema onima koji su za njenu slobodu dali ono najvrjednije – svoj život, poručili su iz MK Kumovi.

Moto klub Kumovi djeluje na zaštiti i čuvanju spomena te vjerodostojnog tumačenja vrednota Domovinskog rata i ime koje ponosno nose čuvajući ugled i slavu ratne 127. brigade, 81. bojne Hrvatske vojske “Kumovi”.

(www.icv.hr, MK Kumovi)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content