U Našicama završena još jedna uspješna “Večernja škola s poduzetnicima”

Jučer (utorak) je u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama održana druga, ujedno i završna “Večernja škola s poduzetnicima” u organizaciji Udruge mladih INFO.

Uspješni poduzetnici Petra Šundalić, vlasnica Ureda ovlaštene arhitektice, Anamarija Rotim, vlasnica Studija Art i Matija Katić, vlasnica Cukerije, svoje su poduzetničke priče te savjete podijelili s učenicima.

Predsjednica Udruge mladih INFO Ivona Ćosić vodila je razgovor s mladim poduzetnicima, te je pohvalila ovaj uspješno provedeni projekt. Zahvalila se svima koji su sudjelovali u ovom hvalevrijednom projektu, te gradonačelniku Krešimiru Kašubi na pokroviteljstvu, ravnatelju Željku Filjku, ravnateljicama našičkih osnovnih škola, vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Našice, DVD-u Jelisavac i volonterkama na realizaciji istog. Nakon razgovora i predstavljanja poduzetnicima, učenici su im postavljali brojna pitanja.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba te ravnatelj Željko Filjak čestitali su svim mladima poduzetnicima koji su sudjelovali u ovom projektu, a Udruzi INFO na uspješnoj organizaciji u vjeri da će se ista nastaviti i sljedećih godina.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content