2. HRL ISTOK Rukometaši Viro Virovitice uspješnu polusezonu zaključili porazom u Osijeku

U devetom kolu 2. HRL Istok, s kojim je zaključen prvi dio sezone, rukometaši Viro Virovitie gostovali su u Osijeku kod druge ekipe tamošnjeg premijerligaša. Nakon osam pobjeda u nizu, Virovitičani su pognute glave napustili teren.

Virovitičani su poveli 1:0, ali je već u šestoj minuti bilo 5:1 za Osječane. Domaća prednost u 21. minuti narasla je na +6 (17:11), a do odlaska na odmor igrači trenera Hrvoja Žuneca došli su do zaostatka od četiri pogotka (21:17).

Na samom početku nastavka, najbolji strijelac Viro Virovitice Vladimir Flanjak dodatno smanjuje zaostatak na 21:18, no to kao da je razbudilo domaće rukometaše koji su za sedam minuta otišli na +7 (26:19). U posljednjih desetak minuta trener Viro Virovitice u igru je ubacio igrače s klupe što koriste domaći rukometaši i u 59. minuti imaju +11 (42:31). Do kraju su gosti uspjeli ublažiti poraz na konačnih 42:33.

Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Leon Dujmović s osam i Vladimir Flanjak sa sedam zgoditaka.

Usprkos porazu, igrači Viro Virovitice ostali su jesenski prvaci.

– U ovoj utakmici nam se poklopilo sve loše. Bili smo loši u obrani i napadu, a i naši vratari nisu bili raspoloženi. Nisam mogao računati na ozlijeđenog Roberta Rešetara i bolesnog Ivana Vrbančića, dok su u domaćem sastavu zaigrala tri odlična premijerligaška igrača. Bolje da nam se ovo dogodilo sad, nego kasnije. Slijedi nam odmor, nakon kojeg se moramo ozbiljno pripremiti za nastavak natjecanja kako bi ostali na ovoj poziciji na tablici- rekao je trener Viro Virovitice Hrvoje Žunec.

Viro Virovitica: Karlo Starčević, Karlo Štimac, Filip Kosanović 1, Vladimir Flanjak 7, Antonio Pavić 4, Hrvoje Vašarević 1, Deni Vilček, Dominik Arsić 2, Leon Matijević 4 (1), Matej Oršulić 1, Matko Crljenić 2 (2), Leon Dujmović 8 (6), Rene Velić, Domagoj Grgurević, Slaven Brdar 2 i Jakov Kosanović 1 (1). Trener: Hrvoje Žunec.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content