Abeceda medijske pismenosti: Fra Krunoslav Albert o vjeri putem društvenih mreža i općim porukama dobrote

Da se dobra vijest traži i čita i putem društvenih mreža, potvrđuje jedna iznimno posjećena stranica i to ona Župe sv. Roka u Virovitici, koja je tema naše nove emisije Abeceda medijske pismenosti. 

Naš gost, fra Krunoslav Albert, koji je zadužen za stranicu i portal Župe, reći će nam više o odabiru tema, fotografija, misli, poruka i informacija koje objavljuju na društvenim mrežama i portalu, o tome kako su se približili onima i koji možda ne idu u crkvu, ali prepoznaju opće poruke dobra, kao i to kako mu svakodnevna komunikacija s ljudima, od djece vrtićke dobi do umirovljenika pomaže procijeniti što je potrebno reći u ogromnom svijetu interneta i društvenih mreža. 

Saznat ćemo koji je njihov video imao više od 300 tisuća pregleda i zašto, što sve planiraju pratiteljima ponuditi u budućnosti, ali i kako u moru stranica, profila i sadržaja koji su vjerski obojeni prepoznati one koji imaju veze sa kršćanskim naukom, a koji su samo odaziv na potrebu čovjeka 21. stoljeća za duhovnošću svih vrsta, pa tako i nude “svece za svaki dan”.  

Ovo je posljednja emisija u ovoj godini, stoga je posvećujemo dobrim vijestima te vas  pozivamo da danas u 18 sati budete uz program ICV radija. 

(www.icv.hr) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content