Advent u Đurđevcu 2023. dobio jednu od ključnih točaka: Otvoreno klizalište u Đurđevcu

Uz velik broj malih i velikih ljubitelja klizanja, u Đurđevcu je ispred Doma kulture jučer (petak) otvoreno klizalište. Iako je zbog rekonstrukcije glavnog gradskog trga, na kojem je klizalište bilo proteklih godina, ove godine klizalište je preseljeno na Trga Sv. Jurja kod Doma kulture, nova lokacija dobila je sve pohvale prisutnih klizača.

– Program Adventa u Đurđevcu 2023. dobio je jednu od svojih ključnih točaka. Uživajte na ovom lijepom prostoru. Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca i ove su vam godine osigurali besplatno klizanje. To je naš blagdanski poklon svim osnovnoškolcima grada Đurđevca, ali i djeci okolnih općina, pa sa zadovoljstvom očekujemo i djecu Kalinovca, Kloštra Podravskog, Ferdinandovca, Molvi, Virja, Novigrada Podravskog i djecu Prekodravlja –  ističe Mario Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca i dodaje:- Nadam se da će se u našem gradu Picoka svi zabaviti, ne samo na našem klizalištu nego i na bogatom programu Adventa u Đurđevcu 2023. 

Gradonačelnik grada Đurđevca Hrvoje Janči istaknuo je da je cilj da sva djeca nauče klizati jer je to postao standard u današnje vrijeme, a posebno neka se druže i zabave i na ovaj način. 

Klizalište će biti otvoreno svaki dan do 7. siječnja 2024. godine u vremenu od 10 do 20 sati, uz napomenu da je klizanje na vlastitu odgovornost te da su svi klizači obavezni nositi kapu i rukavice.

Za sve neklizače, male i velike, organizirana je i škola klizanja a zainteresirani se mogu prijaviti na broj 095/813 48 72 (Mario Lončarić).

Cijena klizanja je 2 eura, a najam klizaljki 1 euro. Djeca s područja grada Đurđevca imaju dnevno 30 minuta gratis klizanja dok djeca s područja okolnih općina imaju pravo na 3 gratis klizanja.

(www.icv.hr, foto: D. Domišljanović)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content