Čačinački ribnjaci novim investicijama dobit će novu dimenziju i postati atraktivna turističko-sportska destinacija

Općina Čačinci pokrenula je još vrijednih investicija i to u grani turizma i sporta. Naime, u tijeku je nekoliko radova na poznatim Čačinačkim ribnjacima.

Načelnik općine Alen Jurenac istaknuo je kako su ove investicije itekako vrijedne u nekoliko segmenata te da će iste donijeti novu dimenziju ovoj turističko-sportskoj lokaciji.

-Ribnjaci su jedan od najljepših dijelova općine Čačinci i u skoroj budućnosti će biti jedno od mjesta u koje ćemo zasigurno uložiti sredstva u cilju poboljšanja uvjeta za rad našim ribičima, ali i našim mještanima koji često posjećuju ovo mjesto. Osnovni preduvjet za početak realizacije planiranih ulaganja je zasigurno priključak na električnu energiju na koju i članovi Športsko-ribolovne udruge Klen iz Čačinaca kao jedne od najtrofejnijih i najdugovječnijih sportskih udruga, čekaju dugi niz godina. Sretan sma što ove projekte realiziramo za ljude i udruge koji su to itekako zaslužili, a isto tako i za sve mještane naše općine – rekao je Alen Jurenac.

Naglasio je i kako tu nije kraj novih investicija…

-Nakon završetka projekta električne energije koji će kroz nekoliko narednih dana biti i realiziran, na proljeće nam slijedi nastavak radova na poboljšanju infrastrukture, a koji će uključivati priključak na vodoopskrbni sustav. Isto tako, na ribnjacima smo započeli pripremne radove za izgradnju novog pješačkog mosta što će također dati ovom prostoru jednu novu dimenziju. Čačinci su prepuni prekrasnih prirodnih lokacija, a na nama je da ih dobro iskoristimo i pružimo domaćim ljudima maksimalne uvjete za uživanje, a turistima razlog više da nas posjete – zaključio je načelnik Jurenac.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content