Mlada tenisačica virovitičkog TK “TVIN” Una Brkić Klubička odlična u Zagrebu

Proteklog vikenda, 2. i 3. prosinca, na terenima Teniskog kluba Victoria u Zagrebu održano je otvoreno prvenstvo u tenisu za djevojčice i dječake do 10 godina starosti. Na turniru je sudjelovala i odličan rezultat ostvarila devetogodišnja Virovitičanka Una Brkić Klubička, članica Teniskog kluba TVIN Virovitica. Uni je ovo bio tek treći službeni turnir do 10 godina, a drugi u glavnom gradu Hrvatske.

Na turniru je sudjelovalo 48 djevojčica i 35 dječaka iz brojnih hrvatskih gradova. U subotu su odigrani susreti po skupinama, a u nedjelju, u drugom krugu natjecanja, mladi tenisači bili su razvrstani u “Zlatnu”, “Srebrnu”, “Brončanu” i “Zelenu” skupinu.

U izuzetno jakoj konkurenciji mladih tenisačica Una je na kraju izborila “Zelenu” skupinu. U četvrtfinalu je svladala Mariu Gretu Roginu (TK Tweener) rezultatom 4:2, u polufinalu je bila bolja od Mije Bucalić (TK Rudeš) s 4:1, dok je u finalnom meču slavila protiv Katarine Hladek (TK Top Spin) rezultatom 4:0.

Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i TK Victoria, a mladu Virovitičanku, uz bučnu podršku Unine majke, do ovog uspjeha vodili su treneri Saša Felendeš i Leo Gjogj.

(TK TVIN Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content