Obarači “Samsona” ponovno sjajni na velikom natjecanju: Antunu Panceru zlato i srebro, a Marku Budimu srebro i bronca u Križevcima

Mali klub jake ruke i velikog srca. Tako se mogu opisati fantastični obarači ruke iz Kluba za obaranje ruke “Samson” iz Donjeg Predrijeva, malog naselja u općini Zdenci. Za ovaj klub može se reći da je mali samo po mjestu iz kojeg dolazi i skromnim sredstvima s kojima raspolaže, ali po rezultatima pripada u sami vrh Hrvatske. Naime, obarači “Samsona” sudjelovali su na iznimno jakom međunarodnom turniru u Križevcima na kojemu je nastupilo 175 natjecatelja te osvojili ukupno četiri medalje, zlatnu, dvije srebrne i brončanu.

Zlato je osvojio odlični Antun Pancer u kategoriji 85 kilograma na desnu ruku, dok je na lijevu osvojio srebro, a Marko Budim oko vrata je stavio srebro za natjecanje na lijevu ruku u kategoriji 105 kilograma, dok je na desnoj ruci uzeo broncu.

-Što reći nego čestitati momcima na sjajnom natjecanju i vrhunskim rezultatima. Ovo je bio iznimno jak turnir, evo na primjer kod seniora na desnu ruku gdje je Antun Pancer bio zlatni bilo je čak 11 vrhunskih natjecatelja. Mi smo mali klub i ovo što radimo i postižemo je doista nevjerojatno veliko, a naši članovi imaju ogromno srce i veliku snagu, kako tjelesnu, tako prije svega i onu unutrašnju, ljudsku – rekao je predsjednik Kluba obarača ruke “Samson” Danijel Brkić.

Skromni i samozatajni trofejni obarači Antun i Marko nisu željeli puno pričati, uživali su u onome što su postigli.

-Dao sam sve od sebe, nije bilo lako, ali vjerovao sam da mogu. Presretan sam medaljama, posebno zlatom i ovo mi samo daje snagu da nastavim još jače trenirati kako bih bio još bolji – rekao je Antun.

-Hvala svima u klubu na velikoj podršci, svi smo kao jedan i to donosi svima rezultat. Dvije medalje su za mene nešto veliko, a za naš mali klub neprocjenjivo – zaključio je Marko.

“Samsoni” su tako ponovno ispisali povijest i pokazali da su ogroman promotor svoje općine Zdenci i Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content