Spektakl u Virovitici: Mažoretkinje i gosti pokazali pravu čaroliju pokreta i ritma na III. Golden Christmasu

Pravi spektakl s 24 točke koje su dio njihovih ovogodišnjih koreografija pripremile su danas (subota) Virovitičke mažoretkinje, višestruke državne prvakinje i dvostruke europske viceprvakinje na svom tradicionalnom božićnom koncertu, III. Golden Christmasu. 

U sportskoj dvorani Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Virovitici okupile su pritom i goste, među kojima su bili brojni mažoret timovi iz Zagreba, Bjelovara, Križevaca, Garešnice, Grubišnog Polja i Našica, kao i “domaći” prijatelji iz Glazbene igraonice GŠ “Jan Vlašimsky” Virovitica te plesna skupina 2. razreda OŠ “Vladimir Nazor” iz Virovitice.

Pozdravnim riječima u kojima su Virovitičkim mažoretkinjama čestitali još jednu uspješnu godinu okupljenima su se obratili pročelnica Tajništva grada Virovitice Maja Kirin, Marijo Klement, zamjenik virovitičko-podravskog župana te Dora Međimorec, tajnica Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije. 

Predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec ovom je prilikom zahvalila svima na potpori u radu, osobito roditeljima koji su cijeloj skupini najveća podrška i pomoć. 

Kranjec je, pozdravljajući sve goste koji su uveličali njihov sada već tradicionalni božićni koncert rekla kako im je i ovaj put želja pokazati svu ljepotu mažoret i pom pon sporta, te njihov izuzetan i vrhunski rad s djecom. Svake godine osmisle tridesetak novih koreografija za sve uzraste, a večeras su publiku oduševili s njih 24, a s kojima inače sudjeluju na natjecanjima s kojih se nikad ne vraćaju praznih ruku.

I drugi izvođači pokazali su čime se ponose u svom radu i kako rade na svojim talentima, na veliko oduševljenje okupljenih, koji su svaku točku prepunu energije, maštovitosti i uložen trud u koreografiju nagradili snažnim pljeskom. 

(www. icv.hr, mlo) 

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content