Vijeće Mjesnog odbora Našice održalo svoju 7. sjednicu: Evo koje su odluke donesene

Jučer (ponedjeljak) je u prostorijama Gradske uprave Vijeće Mjesnog odbora Našice održalo svoju 7. sjednicu na kojoj su članovi jednoglasno donijeli pozitivno mišljenje o odluci Gradskog vijeća Grada Našica.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski rekao je kako će dio Ulice kralja Tomislava u Našicama dobiti ime po prvoj civilnoj žrtvi Domovinskog rata s našičkog područja Matiji Repincu i kako Ulica Brnjika Ivana Slovaka u Jelisavcu mijenja ime u Ulicu Ivana Brnjika Slovaka.

-Održali smo vrlo kratku sjednicu Mjesnog odbora, gdje smo imali jednu točku za raspravljanje. Donjeli smo pozitivno mišljenje o odluci Gradskog vijeća o promjeni naziva dvije ulice. Jedna se odnosi na dio Ulice kralja Tomislava gdije će odvojak od četiri obiteljske kuće dobiti ime prema Matiji Repincu, prvoj žrtvi Domovinskog rata s našičkog područja. Druga se odnosi na promjenu naziva ulice Brnjika Ivana Slovaka, a ovom odlukom mjenja se u Ivana Brnjika Slovaka. Vijeće Mjesnog odbora odžat će još jednu sjednicu do kraja ove godine na kojoj ćemo raspodijeliti ostatak novčanih sredstava udrugama i klubovima koji su podnijeli zahtjev – rekao je predsjednik Darko Cerovski.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content