2. HRL ISTOK Rukometaši Viro Virovitice odličnom igrom slomili otpor rukometaša iz Nove Gradiške

Na gostovanje u Viroviticu kod vodeće momčadi lige Viro Virovitice u 11. kolu 2. hrvatske lige Istok rukometaši Nove Gradiške BD Gruppe Austria doputovali su s devet igrača, no usprkos tome u prvom dijelu utakmice pružili su odličan otpor lideru.

Virovitičani su u prvom dijelu većinom bili u prednosti, ali se na odmor otišlo u egalu rezultatom 13:13.

U nastavak igre domaći rukometaši su ušli puno odlučnije te su u 15 minuta odigrali 12:3. U posljednjih desetak minuta domaći trener Hrvoje Žunec pomalo je “izrotirao” sastav te su gostujući igrači ublažili poraz na konačnih 30:26.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Slaven Brdar sa šest te Vladimir Flanjak i Leon Dujmović s po pet zgoditaka.

– Teško je ući u utakmicu kada je s druge strane devet igrača i toga sam se osobno najviše bojao. O tome smo razgovarali pred početak utakmice. U prvom dijelu ušli smo “kilavo”, a slična stvar nam se dogodila i u Županji. Na poluvremenu smo se dogovorili da moramo ući maksimalno u nastavak susreta i to se vidjelo u prvih 15 minuta kada smo se rezultatski odvojili. Prema prvim informacijama, Flanjak, koji je izašao zbog ozljede gležnja, brzo će se oporaviti, a već idućeg vikenda očekuje nas slična utakmica u Slavonskom Brodu- nakon susreta rekao nam je trener Viro Virovitice Hrvoje Žunec.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Domagoj Orban, Filip Kosanović, Vladimir Flanjak 5, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević, Robert Rešetar, Dubravko Benko 4, Antonio Starčević 2, Leon Matijević 3 (1), Matej Oršulić, Matko Crljenić 4 (2), Leon Dujmović 5, Mateo Šuprna, Slaven Brdar 6 i Toni Smutni 1. Trener: Hrvoje Žunec.

(www.icv.hr, mš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content