Državno prvenstvo za kadete u plivanju: Odlični nastupi Marisele Zubić i Davida Kovačevića

Proteklog vikenda u Zadru je održano državno prvenstvo za kadete u plivanju, a na natjecanju su nastupili i članovi Plivačkog kluba Virovitica.

David Kovačević otplivao je svoj osobni rekord (32.52) na 50 metara leđno te je u jakoj konkurenciji zauzeo 14. mjesto, a s dobrim rezultatima nastavio je i posljednjeg dana natjecanja. U jutarnjem dijelu programa David je plivao 200 metara mješovito popravivši svoj rezultat za devet sekundi, dok je na 100 metara svoje vrijeme poboljšao za 1.5 sekundi. David je plivao i na 50 metara slobodno gdje nije poboljšao svoj rezultat, no zauzeo je odlično 24. mjesto u konkurenciji 90 kadeta iz cijele Hrvatske.

Na natjecanju je dobre rezultate ostvarila i Marisela Zubić koja je doplivala do osobnog rekorda u disciplini 50 metara slobodno koji sada iznosi 32.89 sekundi i koji ju je smjestio na 77. mjesto od 120 kadetkinja koje su plivale na natjecanju.

– Čestitamo našim natjecateljima na odličnim rezultatima i stečenom iskustvu s obzirom da su prvi put nastupili na Državnom prvenstvu u ovako jakoj konkurenciji- poručili su iz PK Virovitica.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content