Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba u obilasku mjesnih odbora: U naseljima Vukojevci i Markovac Našički posebno istaknute investicije u sigurnost mještana

Gradonačelnik Krešimir Kašuba svoj je obilazak mjesnih odbora nastavio u Vukojevcima i Markovcu Našičkom gdje su ga dočekali predsjednici Dražen Ganzberger i Karlo Kanis zajedno sa zainteresiranim mještanima.

U razgovoru su istaknute brojne investicije u oba naselja s posebnim naglaskom na sigurnost, jer realizirane su tri velike investicije koje su mještani čekali nekoliko desetaka godina.

U Vukojevcima je izgrađen pješački most u Ulici braće Radića, dok su u Markovcu Našičkom napravljena dva pružna prijelaza.

Ovim investicijama, naglasio je gradonačelnik, osigurava se veća kvaliteta života mještana, a posebno najmlađih koji ove prijelaze koriste na putu do škole i nazad. Nastavno na to, u Markovcu su tako uložena i značajna sredstva u rasvjetu u Ulici Franje Strapača, najdužoj u naselju.

Gradonačelnik je također naglasio da je cilj posjeta mjesnim odborima i razgovora s mještanima proporcionalno razvijanje svih prigradskih naselja prema iskazanim potrebama, te istaknuo da je sada na redu ulaganje u društveni život ovih naselja.

Također, u oba naselja je istaknut projekt aglomeracije kojim se na našičkom području osigurava 99% pokrivenosti pitkom vodom i 95% pokrivenosti kanalizacijskom mrežom.

(nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content