KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte obiteljski “Škola čarobnih životinja 2”, dramu “Nedelja” i komediju “Opasne djevojke”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2 
– fantazija, obiteljski

Petak, 9. veljače u 18 sati
Subota, 10. veljače u 18 sati
Nedjelja, 11. veljače u 18 sati

Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju. Kazališne probe za veliku obljetnicu škole: Za redateljicu Idu dodjela uloga postaje tour de force jer vođa bande Helene preuzima glavnu ulogu za sebe, iako je sramežljiva Anna-Lena je skriveni talent – ​​kojeg ona skriva kako bi izbjegla rizik svojeg prijateljstva s Helene. Njezina čarobna životinja Caspar pomaže joj s trikom i sada se Anna-Lena mora natjecati protiv svoje prijateljice. Štoviše, Ida se također bori s Helene zbog Joa – Joina čarobna životinja, drski pingvin Juri, stvara još veći kaos. Kad se predstava uskoro otkaže jer se u školskom dvorištu pojave čudne rupe, čarobna zajednica mora ostati zajedno.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

NEDELJA (15+)
– drama 

Petak, 9. veljače u 20 sati
Subota, 10. veljače u 20 sati
Nedjelja, 11. veljače u 20 sati

Inspiriran istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni i kroz pjesme postao dio života mnogih.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

OPASNE DJEVOJKE (12+)
– komedija, glazbeni

Petak, 9. veljače u 19 sati
Subota, 10. veljače u 19 sati
Nedjelja, 11. veljače u 19 sati

Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju. Jedan od najgledanijih filmova s početka 21. stoljeća, i na gotovo svakoj must-watch listi, vraća se u novom izdanju, a pokoju glumicu ćete prepoznati, kao i neke od najpoznatijih trenutaka. Nova učenica Cady Heron (Angourie Rice) došla je na vrh društvenog hranidbenog lanca njezine škole priključujući se elitnoj grupi popularnih djevojaka koje svi nazivaju Plastike. Predvodnica grupe je kraljica škole Regina George (Reneé Rapp), a s njom se druže njene sljedbenice Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kada Cady napravi veliki korak zaljubivši se u Regininog bivšeg dečka, Aarona Samuelsa (Christopher Briney), nađe se na meti Regine. Dok Cady ostvaruje svoj dijaboličan plan koji će uništiti Reginu uz pomoć svojih izopćenih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey), mora naučiti kako ostati vjerna sebi dok se kreće najokrutnijom okolinom ikad: srednjom školom.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content