Našička Gastronomska udruga GUN u dvije godine okupila 120 članova: Uz stare, u cilju je i organiziranje novih manifestacija

U Mjesnom domu Zoljan jučer (subota) je Gastronomska udruga GUN Našice održala svoju godišnju skupštinu. Skupštini su nazočili gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler, predstavnici Zajednice tehničke kulture Grada Našica, Udruga DarNa, Moto klub “Racing”, Društvo “Naša djeca” i mnogi drugi uvaženi gosti.

Predsjednik Vedran Borjan pozdravio je sve prisutne goste i članove te podnio izvješće o radu za 2023. godinu, plan rada za 2024. i 2025. godinu, kao i financijski izvještaj za 2023.godinu, te financijski plan za 2024. godinu. Jednoglasnom odlukom sva su izvješća prihvaćena.

Udruga koja postoji tek dvije godine već ima oko 120 članova te organizira mnoge aktivnosti. Organizirali su gastronomsku ponudu povodom uskrsnih aktivnosti Oldtimer kluba Našice i moto susreta Moto kluba “Racing”. U prošloj godini organizirali su i 1. Našičku feštu na kojoj su sudjelovale i brojne našičke udruge, a članovi Udruge sudjelovali su i na raznim drugim gradskim manifestacijama.

Održavanje dosadašnjih aktivnosti, organiziranje novih manifestacija i suradnja te uređenje prostora društva neki su od planova za ovu i sljedeću godinu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler čestitali su Udruzi na dosadašnjem aktivnom radu te iskazali svoju podršku i spremnost za suradnju i u budućnosti.

IMG 20240217 172045 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content