Odlični rezultati karatista na 11. Grobničan kupu: Zlata za Ivana Blaževića, Hanni Jančevski i Marku Hećimoviću srebra

U Čavlima nedaleko Rijeke jučer (nedjelja) je održan 11. Grobničan kup u karateu na kojemu je nastupilo nastupilo preko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Italije, a među njima su bili članovi Karate kluba Virovitica i Karate kluba Bilogora iz Špišić Bukovice.

Od članova Karate kluba Virovitica Ivan Blažević je u konkurenciji cicibana i mlađih učenika osvojio prva mjesta i zlatne medalje. U borbama, Luna Predragović u učeničkoj kategoriji do 31 kilograma s dvije pobjede i jednim porazom došla je od trećeg mjesta i brončane medalje. U istoj kategoriji Lei Blažević, kojoj je ovo bio prvi nastup na natjecanju, nije došla do plasmana. Ellie Svetoivanec u kategoriji do 45 kilograma također nije došla do plasmana.

Od članova Karate kluba Bilogora Hanna Jančevski u katama, u konkurenciji mini kadetkinja, bila je srebra, dok je Renata Bradarić u istoj konkurenciji zauzela treće mjesto i osvojila brončanu medalju. Lorena Brljačić, koja je također mini kadetkinja, bila je peta. U konkurenciji mlađih kadetkinja Viktorija Kiš bila je treća, a Sara Hećimović peta. U borbama, Petra Šokec u konkurenciji učenica – 44 kilograma bila je sedma, dok je Marko Hećimović u konkurenciji mlađih kadeta – 59 kilograma bio drugi.

IMG 20240225 WA0001 Custom

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content