Održana 25. redovna izvještajna skupština Društva naša djeca Jelisavac

Društvo “Naša djeca” Jelisavac u prostorijama Kulturnog centra Slovaka Jelisavac jučer (petak) je održalo 25. redovnu izvještajnu godišnju skupštinu. 

Na uspješnoj godini i radu članovima društva čestitali su između ostalih predsjednica Mjesnog odbora Jelisavca Ivana Ligda, predsjednica Vijeća Slovačke nacionalne manjine Osječko – baranjske županije Ana Kanđera Legčević, predsjednik nogometnog kluba Vihor Jelisavac Denis Balentić. 

Predsjednica Manuela Capek podnijela je izvještaj o radu za 2023. godinu te plan rada za 2024. godinu. Financijski izvještaj podnijela je blagajnica Marta Marenjak. Prošla godina društva bila je uspješna pa su tako organizirali brojna događanja poput raznih igraonica, maskenbala za djecu i podjelu poklona djeci iz Jelisavca povodom polaska u prvi razred.

Također, društvo je sudjelovalo i na Adventu u Jelisavcu te surađivalo s brojnim udrugama kako u Jelisavcu, tako i šire. 

Plan za ovu godinu je uređenje klupa na dječjem igrališta u Jelisavcu kao i sudjelovanje u obilježavanju 135 godina Jelisavca. 

 
Predsjednica Manuela Capek zahvalila se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Osječko- baranjskoj županiji, udrugama na području Jelisavca, ali i ostalima na dobroj suradnji. 
 
(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content