OPĆINA ČAĐAVICA Potpisan ugovor za gradnju pješačke staze u naselju Zvonimirovac

Nakon provedene javne nabave, Općina Čađavica, zastupana po načelniku Mirku Rončeviću i tvrtka EXPERT-ING d.o.o. iz Slatine, zastupana po direktorici Slađani Novković, potpisali su u prostorima Općine Čađavica ugovor o nabavi radova za građenje građevine komunalno-infrastrukturne namjene- pješačke staze u naselju Zvonimirovac.

Sama vrijednost izvođenja radova iznosi 77.664,06 eura, dok je ukupna vrijednost projekta 87.433,06 eura (izrada projekta, radovi, usluga nadzora).

Izgradnju pješačke staze u Zvonimirovcu Općina Čađavica prijavila je na Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi kojeg je objavilo Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Projekt je pozitivno ocijenjen te je ministarstvo donijelo odluku o sudjelovanju u financiranju s 40.000,00 eura, što je potvrđeno sklapanjem ugovora o financijskoj potpori s Općinom Čađavica.

Izgradnjom ove komunalne infrastrukture, Općina Čađavica još jednom je dokazala da želi i nastoji stvoriti bolje, kvalitetnije i sigurnije uvjete života stanovnika.

(www.icv.hr, adf, Općine Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content