PRIPREMNE UTAKMICE Podgorje u Milanovcu ispustilo 0:2, Denis Kovač trostruki strijelac za Sokole: Bušetina 1947. iznenadila vukosavljevačku Mladost

Nogometni ligaši i u nedjelju su nastavili s odigravanjem pripremnih utakmica.

Borova je bez nekoliko ključnih igrača svladala Sveti Đurađ 3:1. Dva zgoditka za Borovu postigao je Pavlović, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Dominik Hodak. Strijelac za Sveti Đurađ bio je Mihael Tambolaš.

U Milanovcu je Sokol preokretom došao do pobjede nad Podgorjem 3:2. Gosti su u prvom dijelu poveli golovima Matie Horvata i Ivana Vukšića. U drugom dijelu domaći trener Antonio Ilijašević malo je presložio svoje igrače. Denis Kovač postigao je prvi zgoditaka za Sokole. Redale su se prigode, ali je gostujuća obrana odolijevala do posljednjih desetak minuta kada je Denis Kovač s još dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Prvog je postigao s bijele točke, a drugog iz igre.

Sloga iz Zdenaca nadjačala je Voćin 5:1 na njegovom terenu. Tri zgoditak za goste postigao je Marin Zdelar, dok je dvostruki strijelac bio Marko Mataija. Pogodak za Voćin
postigao je Nikola Tomić.

Bušetina 1947. iznenadila je Mladost iz Vukosavljevice pobijedivši ju 1:0. Bušetina 1947. je odigrala odlično, a pobjednički zgoditak postigao je Marcelo Munjeković.

U Terezinom Polju Drava i Sloga iz Dugog Sela Lukačkog odigrali su 2:2. Oba zgoditka za domaću momčad postigao je Ivan Crnojević, dok su strijelci za goste bili Sanju Dhamel i Dejan Mioljević.

No Limit TVIN bio je uvjerljiv u utakmici s juniorima Pitomače pobijedivši 10:1. Tri pogotka za No Limit TVIN postigao je Theo Filipović, po dva puta u strijelce su se upisali Benjamin Široki, Hrvoje Matanić i Renato Petričrvić, dok je jednom mrežu Pitomače pogodio Dominik Belani.

Dinamo iz Josipova pobijedio je Grabić na njegovom terenu rezultatom 5:1. Dva puta domaću mrežu pogodio je Josip Zajček, dok su po jednom strijelci bili Željko Lukanić, Darko Kokoška i Ivan Mikić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content