Skupština DVD-a Markovac Našički: Za novog predsjednika izabran Dominik Malovčak

U svojim prostorijama jučer (subota) je Dobrovoljno vatrogasno društvo Markovac Našički iz istoimenog našičkog prigradskog naselja održalo svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Predsjednik Zdenko Cingel tom prigodom podnio je izvješće o radu za 2023. godinu, a plan rada za 2024. godinu podnio je zapovjednik Tomislav Dološić. Financijsko izvješće za 2023. i plan rada za 2024. godinu podnio je tajnik Zoran Hvizdak.

Društvo broji četrdesetak članova, a prošle godine društvo je svečano proslavilo svoju 100. obljetnicu djelovanja. Na skupštini je izabran i novi predsjednik Dominik Malovčak koji je ujedno i likvidator. Za dopredsjednika je izabran Zdenko Cingel, za zapovjednika Tomislav Dološić dok je za dozapovjednika izabran Tomislav Čupurdija.

Deset članova položilo je ispite za vatrogasca prve klase, a zahvalnice i priznanja članovima za završene ispite dodijelili su zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Danijel Matković i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik Mjesnog odbora Markovac Našički Karlo Kanis, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i predsjednica udruge “Franjo Srtapač” Vesna Budoš uputili su čestitku svima članovima društva na njihovom dugogodišnjem predanom radu te novoizabranom vodstvu poželjeli puno sreće u budućem radu.

Predsjednik Zdenko Cingel zahvalio se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Vatrogasnoj zajednici Našice, Mjesnom odboru Markovac, te svima markovačkim udrugama na odličnoj suradnji.

IMG 20240217 193305 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content