Skupština Udruge umirovljenika virovitičkog prigradskog naselja Podgorje: Nastavak brojnih aktivnosti za osobe treće životne dobi

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorje sinoć (subota) je održana godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Podgorje.

Nakon pozdravnih riječi, izneseni su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, koji su jednoglasno usvojeni.

U planu rada za 2024. godinu je obilazak starijih i nemoćnih članova, odlazak na hodočašća i izlete u toplice te sudjelovanje u kulturnim i sportskim aktivnostima osoba treće životne dobi u organizaciji Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije i VPŽ.

Rad skupštine pozdravili su predstavnici brojnih umirovljeničkih udruga s područja Virovitičko–podravske županije.

Suradnik Matice umirovljeničkih udruga VPŽ Trpimir Markotić pozvao je umirovljenike na suradnju te aktivno sudjelovanje u kreiranju umirovljeničke radio emisije na ICV radiju.

Na kraju je sve pozdravila zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

-Grad Virovitica će i dalje pomagati rad svih udruga koje djeluju na njegovom području. Pri tome se posebni naglasak stavlja na umirovljenike udruge, koje svojim aktivnostima popunjavaju slobodno vrijeme osoba treće životne dobi – naglasila je Vlasta Honjek – Golinac.

Nakon skupštine, ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu koje se nalazi u centru Podgorja, izaslanstvo skupštine položilo je buketu i zapalilo lampione.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content