VIROEXPO 2024. Doznajte gdje će biti vaš izložbeni prostor: Objavljen tlocrt s izlagačima sajma za 27. Viroexpo

U petak, 16. veljače vrata će otvoriti jedan od tri najbolja sajma u Hrvatskoj – 27. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2024.

U tri dana, posjetitelji, za koje je ulaznica na sajam samo 2 euro, moći će uživati u brojnim događanjima i stručnim predavanjima. Vrijedni organizatori, marljivo su prikupljali prijave izlagača te je definiran tlocrt sa svim izlagačima koji će sudjelovati na sajmu, a mi vam donosimo tlocrt unutrašnjeg dijela Viroexpa koji možete vidjeti OVDJE.

Ostale detaljne informacije s rasporedom događanja i stručnih predavanja od 16. do 18. veljače, možete vidjeti na službenoj stranici sajma.

Ovogodišnji, 27. Viroexpo održat će se od 16. do 18. veljače u hali Viroexpa. Sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content