ZBOR GRAĐANA U Golom Brdu najavljena rekonstrukcija Vinogradske ulice; u Podgorju rasvjeta i navodnjavanje na nogometnom igralištu

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima jučer (utorak) je održao sastanke s mještanima Golog Brda, a potom i Podgorja. Nazočne su na početku pozdravili predsjednici vijeća mjesnih odbora, Stanislav Mustač u Golom Brdu te Milan Krmpotić u Podgorju, a potom su prokomentirane realizirane i planirane aktivnosti.

Na području oba prigradska naselja, uz redovno održavanje nerazvrstanih cesta, proveden je projekt rekonstrukcije postojeće rasvjete novom LED rasvjetom.

Što se tiče aktivnosti koje su u tijeku, kao i planiranih, istaknuto je kako je u Golom Brdu u tijeku sanacija divljeg odlagališta, a u planu je i rekonstrukcija Vinogradske ulice.

U Podgorju će se urediti parkiralište kod doma, rasvjeta i sustav za navodnjavanje na nogometnom igralištu, u planu je i modernizacija Ulice Sv. Nikole Tavelića IX. Odvojak, izgradnja javne rasvjete prema naselju, kao i izrada projektne dokumentacije za proširenje javne rasvjete i izgradnju biciklističke – pješačke staze prema Podgorju.

Gradonačelnik I. Kirin je i ovom prilikom pozvao sve mještane da sve probleme vezane uz nerazvrstane ceste, kanale i slično jave na besplatni komunalni info centa na broj O8OO 9995 kako bi djelatnici gradske uprave mogli izaći na teren i kako bi se pravovremeno reagiralo.

Sljedeći zbor građana na rasporedu je danas (srijeda) u 17 sati u Jasenašu te potom u 19 sati u Milanovcu.

(virovitica.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content