“Zlatne godine” nova emisija u programu ICV radija: Informativni-zabavno-glazbeni kolaž za osobe treće životne dobi

U Virovitičko-podravskoj županiji je više od 19.000 umirovljenika koji su organizirani kroz 22 umirovljeničke udruge, od Pitomače, preko Virovitice, Slatine, Orahovice, pa sve do Zdenaca.

Sve udruge su povezane preko županijske Matice umirovljeničkih udruga, koja je u posljednjih sedam godina inicirala, organizirala i realizirala niz edukativnih, kulturno-zabavnih, sportsko-rekreativnih programa i druženja.

Na njihovu inicijativu, kako bi se više saznalo o radu, aktivnostima i problemima s kojima se susreću osobe treće životne dobi, od ove subote, 3. veljače, u programu ICV radija gosti su članovi Udruge umirovljenika Milanovac – Antun Han, Francek Šćetarić, Marija Prelas, Jadranka Biondić, Željka Turković i Slavko Slavić, te ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok”, dr. Miroslav Venus i predstojnik virovitičkog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Josip Kučan.

Tonski realizator emisije je Mario Feketija, a voditelj i urednik Trpimir Markotić. Emisiju možete poslušati danas od 15 sati.

(www.icv.hr, tm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content