1. ŽNL Plavi bolji od Podravca: Derbi vodećih danas se igra u Vukosavljevici

Ovog vikenda započeo je proljetni dio natjecanja u 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Prva utakmica odigrana je jučer (subota) u Jugovom Polju između domaće momčadi Plavi i Podravca iz Sopja. Prvi dio završio je bez zgoditaka. U 54. minuti gosti su poveli pogotkom Tomislava Sopjanca. Domaća momčad preokretom je došla do pobjede 4:1. Dvostruki strijelac bio je Martin Dejanović, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Dominik Kralj i Marijan Holec.

Sve ostale utakmice igraju se u danas u 15 sati.

Najviše pozornosti privlači okršaj vodećih u Vukosavljevici, gdje jesenski prvak Mladost ugošćuje drugoplasirani No Limit TVIN. U dosadašnjem dijelu natjecanja Mladost je jedini poraz pretrpjela u prvom kolu na gostovanju kod No Limit TVIN-a. Pobjedom bi se domaći nogometaši učvrstili na vrhu tablice, dok bi s tri boda gosti iz Virovitice izbili na prvu poziciju.

Zanimljivo bi trebalo biti i u Terezinom Polju gdje će petoplasirana Drava ugostiti treći DOŠK iz Dolaca.

U Podgorju se igra virovitički gradski derbi između istoimene domaće momčadi i Omladinca iz Korije. U domaćoj momčadi neće moći zaigrati Mateo Jurković, a kod gostiju Antonio Štefanec.

Dinamo u Josipovu, na svojoj Ciganki, dočekuje Munju iz Velikog Rastovca. Prema položaju na tablici gosti su favoriti, ali je to bio i Voćin prije sedam dana u Kup utakmici, a koji je poražen od igrača trenera Darka Kupresa. U domaćem sastavu neće moći istrčati Marin Ivček.

Croatia u Grabrovnici ima prednost domaćeg terena u ogledu s Orešcem, međutim gosti ne razmišljaju o porazu, već kako doći do bodova.

tablica 3

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content