2. ŽNL ZAPAD Sloga slavila na gostovanju u Okrugljači: Aršanj bolji u susjedskom derbiju

Momčad Aršanja došla je do pobjede na gostovanju u Turnašici u sklopu 11. kola 2. ŽNL Zapad. Zvonimir Juhas pobrinuo se za vodstvo kluba iz Sedlarice u 14. minuti što im je bilo dovoljno za prednost nakon prvih 45 minuta, dok je u 12 minuti nastavka prednost Aršanja udvostručio Lucijano Balija. Neizvjesnost u susret vratio je Ivan Kovač u 73. minuti, četiri minute kasnije gosti su ostali i s igračem manje budući da je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Srećko Mijatović, no i s igračem manje Aršanj je uspio povećati svoju prednost. Drugi zgoditak na utakmici postigao je Juhas koji je tako potvrdio pobjedu. 

Prvu proljetnu utakmicu odigrala je i Sloga iz Dugog Sela na gostovanju u Okrugljači gdje je slavila 2:0 protiv domaće ŠN Graničar Okrugljača. Sloga je do prednosti došla u završnici prvog dijela preko Mihaela Taušana, dok je drugi gol na utakmici postigao Dejan Mioljević u 60. minuti s bijele točke.

Najviše zgoditaka gledatelji su vidjeli u Otrovancu gdje je istoimeni domaćin ugostio Gradinu. Gosti su poveli golom Marija Jozića u 10. minuti susreta, a već tri minute kasnije prednost je na 0:2 povećao Goran Peić. Mreže su nakon toga mirovale do 52. minute kada je strijelac za Gradinu bio Tihomir Šarić, a na 1:3 smanjio je Toni Džanić u 67. minuti. U 79. minuti stotinjak gledatelja moglo je vidjeti dva zgoditka. Prvo je Ivan Večera povećao prednost Gradine, dok je nekoliko trenutaka kasnije konačan rezultat svojim drugim golom postavio Džanić.

tablica 19

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content