4. NL BJ-KC-VT Slatina ugošćuje Ferdinandovac: Zdenačka Sloga na čelu s Ciglarom putuje u Garešnicu

Ovog vikenda započinje proljetni nastavak natjecanja u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Budući da od jeseni neće biti ove lige, dio momčadi iskazao je interes za plasman u 3. NL Sjever, stoga će gotovo svaka utakmica biti zanimljiva.

Na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca danas (subota) u 15:30 sati igra se utakmica između dva aspiranta na plasman u 3. ligu – Slatine i Ferdinandovca. Momčadi su susjedi na tablici, Ferdinandovac je šesti sa 22, a Slatina sedma s 21 bodom. U pripremnom razdoblju obje momčadi su pokazale da mogu računati na visok plasman. U oba tabora nema kažnjenih igrača, tako da treneri Darko Krsnik i Tomislav Blažević mogu računati na sve raspoložive igrače. Slatinski ljubitelji nogometa u velikom broju doći će podržati svoje nogometaše, kako bi došli do prvih proljetnih bodova.

Nakon naprasnog odlaska Slobodana Stranatića, nedavno postavljenog trenera Sloge iz Zdenaca, predsjednik Darko Čiš imao je samo jedan izbor, ali čekao se njegov odgovor. U obzir je dolazio samo povratak Danijela Ciglara i to se na kraju dogodilo.

– Odnos koji imam s predsjednikom Čišom teško je opisati. Osim što izvrsno poslovno surađujemo kroz nogomet veliki smo prijatelji i kada mi je rekao u kakvom su se problemu našli, jednostavno nisam mogao reći ne. Sloga mi je u srcu, poznajem ove dečke u dušu i znam koliko vrijede, šteta bi bilo da se sve ovo što smo napravili istopi i nestane. Idemo dalje zajedno, vjerujem da puno možemo i to ćemo i pokazati- rekao je Danijel Ciglar te najavio nastavak prvenstva u 4. NL BJ-KC-VT i utakmicu ovog vikenda u Garešnici protiv Garića:

– Dobra su momčad, ali mislim da nekako nisu na razini od prošle sezone. Ipak, mi moramo misliti i gledati samo na sebe. Imamo jako dobru momčad, vratio nam se i pouzdani i odlični Mario Duspara, s nama je ponovno i Brazilac Felipe, imamo širinu i kvalitetu i nikoga se ne bojimo. Idemo hrabro pa što bude- zaključio je Ciglar.

tablica 1

(www.icv.hr, mš, vg, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content