Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatina održalo 152. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatina jučer (subota) je u svom vatrogasnom domu održalo 152. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, na kojoj se našlo 8 točaka dnevnog reda.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Slatina Josip Bićanić uputivši pozdrave članovima i gostima. Nakon izbora radnih tijela skupštine, uslijedilo je podnošenje izvješća Upravnog odbora i zapovjedništva, izvješće o financijskom poslovanju i izvješće Nadzornog odbora. U izvješću Verifikacijske komisije ustanovljeno je da je skupštini nazočilo bilo 58 od 95 članova. Pod petom točkom dnevnog reda razmatrao se rebalans financijskog plana za 2024. godinu. Sva izvješća, kao i rebalans, jednoglasno su usvojeni od strane nazočnih članova.

Uslijedila je točka dnevnog reda pozdravna riječ gostiju. Uz goste, predstavnike dobrovoljnih vatrogasnih društava sa slatinskog područja, rad DVD-a Slatina pohvalili su i predstavnik Vatrogasne zajednice VPŽ Zdravko Ojkić, predsjednik VZG Slatine Branko Belošević te vršitelj dužnosti zapovjednika JVP Grada Slatine Tomislav Uher.

(icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content