OPĆINA ČAĐAVICA Moto zečevi, ”Uskrsni malonogometni turnir” i druženje u Zvonimirovcu

Već tradicionalni uoči Uskrsa članovi Moto kluba “Zvijeri” iz Čađavice oblače se u Moto zečeve i s darovima na motociklima obilaze najmlađe stanovnike općine Čađavica.

Tako je bilo i jučer kada su s hrpom slatkih poklona, koje je osigurala Općina Čađavica, Moto zečevi obradovali mališane sedam naselje općine Čađavica.

Posljednje odredište Moto zečeva bio je Zvonimirovac gdje je održan i ”Uskrsni malonogometni turnir” u organizaciji Sportske udruge Zvonimirovac. Na igralištu SUZ-a tako su snage odmjerili članovi Sportske udruge Zvonimirovac, članovi Lovačke udruge “Sokol” Čađavica i dvije ekipe Moto kluba “Zvijeri” Čađavica.

Pobjednik turnira bila je ekipa Lovačke udruge “Sokol” Čađavica, drugo mjesto zauzeli su domaćini, nogometaši SUZ-a, teći su bili mladi članovi Moto kluba “Zvijeri”, a četvrta starija ekipa Moto kluba “Zvijeri”.

Izuzetno lijep dan pridonio je tome da se na igralištu kod stare škole u kojoj Sportska udruga Zvinimirovac ima svoje nove prostorije okupi velik broj gledatelja, koje su organizatori počastili grahom na lovački i pićem, a bilo je i glazbe.

Predsjednik Sportske udruge Zvonimirovac Stjepan Novoselec zahvalio se svima koji su uveličali ovaj njihov događaj, koji će, kako je rekao, postati tradicija.

(www.icv.hr, adf, foto: J. Piskać, R. Turkalj, MK “Zvijeri”)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content